Nyt pitäisi päästä taas jännän äärelle. Raivostuttaa kun ei noissa uutisissa ole mitään tolkkua. Aina on sotaisaa ja idiootteja kuolee jossain Irakissa ja nyt Venäjää syytetään bulgarialaisen presidentin murhasta. Eikö hyviä uutisia ole?

 

Jos minä olisin uutistoimittaja.

 

Niin pentele, minä kirjottaisin siitä kovasti povatusta sikainfluenssan jälkiaallosta! Kuka muistaa? Minä ainakin muistan, ja siitä jälkiaallosta piti tulla pahempi kuin ensimmäisestä, jossa luulosairautta tuntui kärsivän maassamme monikymmentuhatpäinen joukkio. Eipä ole siitä jälkiaallosta paljoa mediassa puhuttu eikä ole sairastuneitakaan koko keväänä. :) Siispä jos minä olisin uutistoimittaja, ensimmäinen uutiseni olisi: "Sikainfluenssan jälkiaallossa ei kuolonuhreja".

 

Seuraavaksi kertoisin bändeistä joita tulee esiintymään Suomeen. Oikeasti, uutisissa ei koskaan kerrota musiikista yhtään mitään! Kaikki jätetään nykyään puskaradion varaan, ja ei siinä mikään kulje, ei ainakaan radioaaltojen nopeudella 8/ Haluamme laadukasta peruskamaa musiikista uutisiin, jopa niihin kymmenen uutisiin joita katsovat vain aikuiset! Kai niitä muutkin katsoisivat jos sieltä tulisi jotain kuulemisen arvoista. ;)

 

Päästäänkö jo loppukevennykseen? Tuskin, sillä ohjelma-aikaa on 15minuuttia. Jospa jätettäisiin se säiden lukeminen kokonaan kotikatsomon googlettamisen varaan, ja kerrotaan mitä kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista uutistoimittajat ovat löytäneet Internetin alakulttuurista työpäivänsä aikana. Longcat, hauskat sarjakuvat ja satiiriset facebook-yhteisöt uutisotsikoissa kyllä sulattaisivat minun kotisohvallani istuvan. :) 

 

No höh, tarvitseekos tässä mitään loppukevennystä? Kait meidän pitää noudattaa vanhoja traditioita niinkuin ihmiset tapaavat tehdä ja kertoa jotain, joka saa ihmiset miettimään omaa, ja muiden eksistentiaalisuutta. Tämänkaltainen mindfuck saavutettaisiin, kun katselijoille paljastetaan, että supersuosittu supermario EI poksauta päällä leijuvia laatikoita rikki, vaan hän lyö niitä nyrkillään!

 

Olen täysin varma, että lähettämällä asiakaspalautetta voisimme muuttaa, tai pikemminkin tehdä, teeveehistoriaa, luoda uutta ja ylevää, ja olla osa uuden aikakauden alkua! Tai ainakin tehdä jotain mistä vanhempasi eivät tykkäisi ;)